Hilarisch: dit waren de leukste uitspraken van de Love Island voice-over

Voice-over Sander Lantinga was niet bang om zijn mening te geven.

Niemand minder dan radio-dj Sander Lantinga sprak dit jaar de voice-over van Love Island in. Sander nam zijn taak niet al te serieus en nam menig Islander in de maling. Zo bestempelde hij Raphaella als 'huilmeisje' en benoemde hij tig keer dat Mert 'de baby van de villa' was.

‘Huilmeisje’

De voice-over van Love Island was dit seizoen vooral enorm sarcastisch. Er werd hier en daar zelfs een flinke steek onder water gegeven, zo werd Raphaella – na haar zoveelste emotionele moment – een 'huilmeisje' genoemd. In een bericht op Facebook reageerde de Islander hierop.

“Er moet me even iets van het hart, ik heb zowel al jullie positieve als negatieve reacties hier gelezen”, begon ze. “Jullie zullen je ook wel afvragen waarom ik soms weende en me slecht voelde. Sorry, maar huilmeisje was echt pijnlijk voor mij, aangezien ik jarenlang heb gestruggeld om mijn gevoelens te uiten.”

Hilarisch

Gelukkig maakte de voice-over ons ook regelmatig aan het lachen. Toen Islander Koen hoorde dat er wel twee Islanders achter hem aan zaten, moest hij dit aan iedereen in de villa vertellen. Uiteraard deed de voice-over hier nog een schepje bovenop met uitspraken als: “Koen is de dekhengst van de villa.”

Dit en nog veel meer hilarische uitspraken zette Videoland voor je op een rij. Je bekijkt de video hieronder:

Beeld: RTL | Video: YouTube (Videoland)

Laatste nieuws