Nieuw seizoen Love Island in gevaar door code oranje?

Oh no: is dit Love Island-koppel uit elkaar?

Na Kelly en Matthy lijken ook Stenn en Rowéna finito te zijn.
love island rowena stenn

Ze waren samen met Denzel en Aleksandra het enige overgebleven koppel van het eerste seizoen, maar ook de liefde tussen Rowéna en Stenn uit Love Island lijkt inmiddels finito te zijn.

Liefdesavontuur op Love Island

Hun liefdesavontuur in het eerste seizoen van Love Island ging niet van een leien dakje. Zo vormde Rowéna met meerdere mannen een koppel voordat ze als een blok voor Stenn viel, en bleef Stenn Rowená op afstand houden om uiteindelijk zijn fling met Chey te zien mislukken.

Over en uit?

Enfin, eind goed al goed: voor de eindstreep vonden de twee elkaar alsnog en brachten ze nog drie romantische weken door in de villa. En ook na hun avontuur in de Love Island-villa bleef hun relatie standhouden. Tot nu.

Er lijken inmiddels donkere wolken boven hun liefdesgeluk te hangen en volgens sommige oplettende fans is hun relatie zelfs al over. Zo volgen de twee elkaar niet meer op Instagram en zijn ook hun gezamenlijke foto's van social media verdwenen. Hmm, zal het sprookje tussen Rowéna en Stenn dan toch echt over en uit zijn?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75f3fb308c1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });