Kijkers Love Island verbluft om exit: 'Ze heeft geen eerlijke kans gekregen'

Plottwist: dít Love Island-stel is weer bij elkaar

Berichtjeeeeeee: heel goed nieuws voor fans van dit Love Island-koppel.
Rowéna en Stenn

Het leek er even op dat de relatie van Love Islands Rowéna en Stenn op de klippen was gelopen. Zo bevestigde Rowéna vorige maand nog aan RTL Boulevard dat ze inderdaad uit elkaar waren. Niets blijkt echter minder waar. Op Instagram laat Rowéna weten dat het weer dikke mik is tussen de twee.

Instagrampost

Rowéna plaatste onlangs een lieve foto op Instagram waar ze samen met Stenn opstaat. De geruchtenmolen begon meteen overuren te draaien, want zijn de twee dan toch nog samen of juist weer bij elkaar?

Fans van de love birds reageerden dan ook massaal op de post van Rowéna. Op de vraag of ze weer samen zijn, reageert Rowéna continu met een hartje. Duidelijk, toch?

Over en uit?

Even leek het erop dat de relatie van Rowéna en Stenn finito was. Zo zouden de twee elkaar niet meer volgen op Instagram en had Stenn naar verluidt al hun gezamenlijke foto’s van social media verwijderd.

Als we de post van Rowéna kunnen geloven, is hun romance dus toch niet voorbij. Bekijk de foto *HIER.*

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90367ba5332', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });