Zien: De Bachelorettes Joey deelt foto met nieuwe vriendin

De Bachelorette-deelnemer poseert met zijn nieuwe lover op Instagram Stories.

Lees ook

Onlangs deelde De Bachelorettes Joey een foto met zijn nieuwe vriendin op Instagram. De geruchtenmolen draaide vervolgens overuren – want deze nieuwe vriendin leek wel héél erg op Gaby Blaaser. Inmiddels deelt Joey een nieuwe foto met zijn volgers.

Vrouwelijke aandacht

Via Instagram Stories beantwoordde Joey onlangs een aantal vragen van zijn volgers. Zo beantwoordt hij de vraag of hij veel vrouwelijke aandacht krijgt sinds zijn deelname aan De Bachelorette.

Joey deelt vervolgens een foto samen met zijn nieuwe vriendin. “Dit is de enige vrouwelijke aandacht die ik nodig heb”, schrijft hij bij de foto.

Sneer naar Gaby

Onlangs deelde Joey een foto waarop zijn nieuwe vriendin van de achterkant was te zien. Hoewel fans van de realityster hem meteen feliciteerden, dacht een groot aantal volgers dat Gaby zijn hart opnieuw had gestolen. Zo vroegen velen of Joey weer terug was bij Gaby.

“Helll nooo”, antwoordde Joey. “Als je denkt dat dit Gaby is, dan moet je iets beter kijken.” Ook deelde Joey nog een sneer uit naar de influencer. “Gaby mocht willen dat ze half de vrouw is als haar.” Aiiii…

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook