Zien: dit is de nieuwe vriendin van de Bachelorette’s Joey

De Bachelorette-deelnemer deelt ook meteen een sneer uit naar Gaby…

Love is in the air! Zo onthulde De Bachelorette’s Jethro onlangs al dat hij happily in love is, en nu is het de beurt aan Joey. De Bachelorette-winnaar maakt via Instagram bekend dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Enne, fans van De Bachelorette dachten even dat Gaby Blaaser zijn ‘nieuwe’ liefde is…

Love birds

Het lijkt erop dat de Limburgse Joey weer head over heels is. De Bachelorette-deelnemer deelde gisteren een foto op Instagram waar hij samen met zijn nieuwe liefde op staat.

“Blij met iemand zoals jij”, schrijft Joey in de caption. Op het beeld is te zien dat de love birds elkaar innig omhelzen en zoenen. Cute!

Gaby look-a-like

Hoewel fans van de realityster hem meteen feliciteren, menen een aantal van hen ook even dat Gaby zijn hart opnieuw heeft gestolen. Zo vragen velen of Joey weer terug is bij Gaby.

“Helll nooo”, antwoordt Joey. “Als je denkt dat dit Gaby is, dan moet je iets beter kijken.” Ook deelt Joey nog een sneer uit naar de influencer. “Gaby mocht willen dat ze half de vrouw is als haar.” Aiiii…

De Bachelorette

In De Bachelorette wist Joey in Zuid-Afrika het hart van Gaby te veroveren en kreeg hij de allerlaatste roos. Helaas kreeg hun romance in Nederland een andere wending. Zo werd in de reünie-aflevering al snel bekend dat de twee niet meer samen waren.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws