doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Gaby Blaaser doet boekje open over nieuwe liefde

Gaby Blaaser laat zich uit over ophef rondom De Bachelorette

De blondine vindt het jammer dat het op deze manier is gegaan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gaby Blaaser

De Bachelorette is inmiddels al een tijdje achter de rug. Ondanks dat het liefdesavontuur prachtig was om naar te kijken, heeft het na de uitzendingen voor flink wat rumoer gezorgd. Aan Shownieuws laat Gaby Blaaser weten hoe zij terugkijkt op deze periode.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jammer

Er werd na de uitzendingen van de populaire serie met flink wat modder gegooid. De mannen die deelnamen aan De Bachelorette lieten zich uit over Gaby en haar keuzes tijdens het liefdesavontuur.

"Ik vind het oprecht jammer. Ik had ook af en toe het gevoel van: 'Wat gebeurt hier nu eigenlijk?'", begint Gaby. Gelukkig laat de blondine weten dat zij erg goed met dit soort situaties om kan gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

"Ik had liever dat we met z'n allen hadden gezegd: 'Joh, het is niet geworden wat we hadden gehoopt, maar we hebben wel een hele mooie tijd gehad, iets heel moois neergezet en er allemaal iets van geleerd. Dat is jammer, maar gelukkig kijk ik er zelf wél zo op terug."

Nieuwe liefde

Het liefdesleven van Gaby stond even on hold, maar naar eigen zeggen is ze weer aan het daten. Gaby werd meerdere malen gespot met autocoureur Bas Scholten, maar dit was volgens de blondine niets serieus.

"We kenden elkaar al heel lang. Het was meer van: 'Laten we een wijntje gaan drinken, want ik mag officieel weer de deur uit'", legt ze uit. "Het was geen officiēle date, maar ik mag officieel wel weer daten, maar dat is niet met hem", vervolgens lijkt Gaby te schrikken van haar eigen antwoord en begint ze te lachen. Hmmm....

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');