Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette’s Joey deelt heftig nieuws over broer: ‘Hij ligt te vechten voor zijn leven'

Joey deelt het heftige nieuws over zijn broer op Instagram.

De Bachelorette's Joey

De Bachelorette's Joey deelde vorige week dolgelukkig dat hij de liefde van zijn leven had gevonden. Het liefdesgeluk van de love birds wordt echter overschaduwd. Zo deelt Joey op Instagram dat zijn broer een vreselijk auto-ongeluk heeft gehad en dat hij momenteel vecht voor zijn leven in het ziekenhuis.

Kracht

Joey begint zijn emotionele bericht door te delen dat hij mensen altijd wil inspireren en wil laten zien hoe mooi het leven kan zijn. De Bachelorette-deelnemer deelt vervolgens dat het leven helaas ook heel heftig kan zijn.

“Maar wat kan het leven ook k*t zijn! Op dit moment zoek ik alleen maar kracht. Kracht, niet voor mijzelf, maar voor mijn broer, mijn bloed, mijn alles.” Joey vervolgt dat zijn broer een auto-ongeluk heeft gehad.

Strijder

“Hij is zo ongelooflijk sterk, een echte vechter, nog steeds met gebalde vuisten aan het strijden. Aan het strijden om thuis te komen, thuiskomen bij ons, thuiskomen bij zijn drie kindjes, want die kunnen niet zonder papa!" Joey sluit af met de boodschap dat het gevoel van onmacht ondraaglijk is.

Al snel stromen de steunbetuigingen van Joey’s volgers binnen, zo ook van De Bachelorette-deelnemers. “No words maatje. Denk elk moment aan je”, reageert Jethro. Ook Chester, Boy en Andreas steken Joey een hart onder de riem in de comments.

Dit bericht bekijken op Instagram

Het schrijven van teksten, dat gaat mij meestal goed af. Ik probeer te motiveren en te inspireren. Laten zien hoe mooi het leven kan zijn. Maar wat kan het leven ook KUT zijn! Op dit moment zoek ik alleen maar kracht. Kracht, niet voor mijzelf, maar voor mijn broer, mijn bloed, mijn alles. Want hij ligt te vechten voor zijn leven na een vreselijk auto-ongeluk😭. Hij is zo ongelooflijk sterk, een echte vechter, nogsteeds met gebalde vuisten aan het strijden. Aan het strijden om thuis te komen, thuis komen bij ons, thuis komen bij zijn 3 kindjes, want die kunnen niet zonder papa! Het afwachten en gevoel van onmacht is ondraaglijk. . We bidden voor je, We hopen voor je, We strijden voor je, En we zijn er voor je pik❤ . Kom thuis, Ik hou van je❤

Een bericht gedeeld door Joey Vanherle (@joey.vanherle) op

Misschien ook voor jou:
De Bachelorette’s Joey openhartig: ‘Ik ben er veel om gepest’
Showbizz
  • RTL, Instagram