Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes?

De zangeres wil haar cv binnenkort wat uitbreiden.

Lees ook

Roxeanne Hazes is net zoals haar broer André natuurlijk succesvol als artiest. Toch denkt de zangeres eraan om haar carrière over een volledig andere boeg te gooien, zo schrijft ze vandaag in haar Instagram Stories.

Kinderpsychologe

De 27-jarige mama is namelijk van plan om haar cv uit te breiden. “Muziek heb ik altijd als uitlaatklep gezien, maar nee. Ik wilde heel graag kinderpsychologe worden”, antwoordde Roxeanne in een Q&A op haar Instagram.

Muziek

“Ik ben heel erg gepest als kind. En nu ik zelf moeder ben, is de droom om kindercoach te worden nog groter. Ik heb de perfecte studie al gevonden. Als er straks meer rust is, kan ik die droom gaan verwezenlijken”, vertelt ze.

Door de coronacrisis is Roxeanne meer aan het nadenken over haar toekomst. “Voor mij staat de coronaperiode voor rust, het vinden van zelfliefde en groei. Ik zit sinds een paar maandjes in therapie en dat vind ik echt heel erg fijn.”

Daardoor kan de zangeres beter met obstakels omgaan. “En dat waren er een hoop. En sinds die rust heb ik ook weer de liefde voor de muziek teruggevonden. Zo fijn!”, aldus Rox.

Bron: AD | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook