Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air: Roxeanne Hazes viert speciale liefdesmijlpaal

Roxeanne deelt een prachtig kiekje met haar verloofde op Instagram.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is vandaag alweer vier jaar gelukkig met haar grote liefde Erik Zwennes. Deze bijzondere dag viert de zangeres dan ook met een lieve foto op Instagram.

Foto

Roxeanne deelt een foto op Instagram waarop te zien is dat de love birds elkaar een zoen geven op een zonnige dag. "LOWLANDS 20 augustus 2016, precies 4 jaar geleden kreeg ik na eindeloos dansen in de Bravo mijn eerste kus van de liefde van mijn leven", vertelt ze in haar Instagram-post.

De zangeres deelt dat ze inmiddels verloofd is met Erik en dat ze samen een zoontje hebben, namelijk: Fender. "Maar ik ben nog steeds elke dag smoor vlieft op jou. Happy kissiversery", sluit ze haar bericht af.

Reünie

Begin deze maand deelde Roxeanne nog een foto op Instagram van de bijzondere hereniging met haar broertje André Hazes. Op de foto zijn André, Monique en hun zoontje André jr. samen met Roxeanne en haar zoontje Fender te zien. "FAM", schreef ze bij het kiekje.

In een interview met Privé liet Roxeanne weten dat de hereniging met haar broertje twee weken daarvoor had plaatsgevonden. Voor de zangeres was het een enorm gezellige middag en het voelde voor haar meteen als vanouds. "Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel is nooit weggeweest", liet ze weten.

Misschien ook voor jou:
Monique Westenberg over hereniging André en Roxeanne: 'Ik ga er verder niet tussen zitten'
Showbizz
  • BSR, Instagram