Hilarisch: André Hazes zet zus Roxeanne voor schut op Instagram

Roxeanne over hereniging met André: ‘Door hem ben ik gelukkiger’

De zangeres spreekt openhartig over de band met haar broer.
Roxeanne Hazes

Het is weer koek en ei tussen Roxeanne en André Hazes. De twee hadden jarenlang geen contact, maar dankzij Monique Westenberg kwam daar onlangs verandering in. In gesprek met Shownieuws vertelt de zangeres dat ze dolgelukkig is dat André weer in haar leven is.

Gat

Jarenlang had Roxeanne geen contact met haar broertje en zijn gezin. Iets wat er – achteraf gezien - toch voor zorgde dat de zangeres niet helemaal goed in haar vel zat. “Ik zei laatst tegen hem dat ik eigenlijk niet doorhad dat hij het gat in mijn hart was en dat dat nu gevuld is.”

“Mede door hem ben ik zoveel gelukkiger en het is zo fijn om af en toe met je broertje te kletsen, want we hebben zoveel met elkaar meegemaakt. Maar ook om herinneringen op te halen en de kleintjes samen te zien.”

Kinderen

André deed onlangs ook al een boekje open over de hereniging met zijn zus. “Toen ik haar voor het eerst in juli weer in de armen sloot, was het gelijk: ‘Dit is mijn zus’,” deelde de zanger met Privé. “Ze heeft een prachtig gezin en ik ben supertrots op haar.”

André vervolgt dat hij regelmatig met Roxeanne contact heeft. “Rox is grappig, ze is een vrouwelijke versie van mij. Zoals het nu gaat, moet het altijd blijven”, gaat hij verder.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f976b7ee2098', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });