Hilarisch: André Hazes zet zus Roxeanne voor schut op Instagram

De zanger neemt zijn grote zus flink in de maling.

André Hazes en Roxeanne Hazes besloten onlangs de strijdbijl te begraven. Broer en zus kunnen weer door één deur en delen dit geregeld met hun volgers op Instagram. Zo besloot André zijn grote zus eens flink in de maling te nemen.

Insta vs. real life

De knappe Roxeanne deelt regelmatig foto's van zichzelf op Instagram. De zangeres is niet bang voor een extreme look en besloot haar haren in een felrode kleur te verven. Roxeanne, you look stunning!

Broer André besloot zijn zus even flink voor schut te zetten op Instagram. Zo deelde hij op zijn eigen Insta-pagina de foto van Roxeanne én een foto van zichzelf. 'Insta/reality', schrijft hij bij de foto.

Hilarisch

Swipen we de foto van Roxeanne naar links, dan zien we André in een – jawel – witte beha met rode lokken. De zanger lacht in de camera en weet hiermee z'n grote zus voor schut te zetten.

Gelukkig kan Roxeanne de grap van André wel waarderen. 'Ik kan niet meer', reageert ze met een aantal lachende emoticons. Menig volger vindt de grap van de zanger hilarisch. 'Jij bent echt niet goed' en 'Hahahaha deze man' klinkt het in de reacties.

Dit bericht bekijken op Instagram

Insta/reality…. swipe left❤️ @roxeannehazes

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws