Dít is de nieuwe bijnaam van prins Harry

De bijnaam is er een die we nog niet eerder gehoord hebben.

Lees ook

Prins Harry en Meghan Markle zijn binnenkort voor het eerst te horen in een podcast. Het stel werd geïnterviewd vanwege World Mental Health Day en zal vanavond te horen zijn op Spotify en YouTube. Echter ging het gesprek niet alleen over de belangrijke nationale dag, want Harry heeft er ook een bijnaam aan over gehouden.

Bijnaam

De hertog en hertogin van Sussex werden door een stel middelbare scholieren, Gael, Kayla en Thomas, geïnterviewd voor hun podcast Teenager Therapy. Het gesprek vond plaats op een locatie in Harry en Meghan's woonplaats, Montecito.

Toen Harry de vraag kreeg hoe hij aangesproken zou willen, antwoordde hij met dat alles prima was. Gael besloot toen om hem 'Big H' te noemen. Ha! Grappig is dat de bijnaam een beetje lijkt op hoe Meghan haar man noemt. Zij noemt Harry namelijk 'H'.

Realityshow

Onlangs kwam nog naar buiten dat Harry en Meghan wellicht een eigen realityshow op Netflix krijgen. Wat we precies van die show kunnen verwachten is nog niet duidelijk. De deal zou nog niet rond zijn.

“Harry en Meghan hoopten programma's te maken over hun goede doelen en projecten, waarbij ze vooral achter de schermen zouden meewerken. Maar Netflix wil waar voor hun geld. Dat betekent shows waar mensen echt naar willen kijken. En dan kom je al snel bij reality-tv terecht”, aldus een bron vorige maand.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook