Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Prins Harry en Meghan Markle hebben heel groot nieuws

Zullen we het stel straks met een heuse realityshow gaan zien?

harry meghan markle

Ondanks dat ze hun privé-leven zoveel mogelijk afschermen, zouden prins Harry en Meghan Markle nu bij Netflix, met wie ze onlangs een miljoenendeal sloten, toch een eigen realityshow krijgen.

Million Dollar Deal

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Harry en Meghan leken Engeland juist de rug toe te keren, omdat ze het leven in de spotlights niet meer zagen zitten, maar zouden nu wel een go hebben gegeven voor een realityshow bij Netflix.

Echter lijkt de vork iets anders in zijn steel te zitten. Netflix wil voor de 150 miljoen dollar kostende deal met het stel wel waar voor zijn geld, en dus zullen Harry en Meghan water bij de wijn moeten doen. In eerste instantie zouden zij namelijk alleen eigen projecten willen maken, maar daar ging Netflix volgens een bron niet mee akkoord.

Geen show à la de Kardashians

"Harry en Meghan hoopten programma's te maken over hun goede doelen en projecten, waarbij ze vooral achter de schermen zouden meewerken. Maar Netflix wil waar voor hun geld. Dat betekent shows waar mensen echt naar willen kijken. En dan kom je al snel bij reality-tv terecht."

Toch is de kans klein dat we een tv-show à la de Kardashians voorgeschoteld krijgen. Zo zullen de deuren van de woning in Santa Barbara, Californië waarschijnlijk gesloten blijven en is het ook maar de vraag of zoontje Archie zijn moment of fame krijgt.

Misschien ook voor jou:
Zien: zó ziet het nichtje van Meghan Markle eruit
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BSR