Jessica Mulroney doet boekje open over waarom ze díe foto van bestie Meghan Markle verwijderde

BFF Meghan Markle laat voor het eerst van zich horen: 'Ik ben er klaar mee'

De beste vriendin van Meghan Markle is voor het eerst openhartig over hun 'ruzie'.
Meghan Markle

De vriendschap tussen Meghan Markle en Jessica Mulroney leek officieel voorbij, maar volgens Meghan's bff is niets minder waar. Jessica reageert nu voor het eerst op 'de ruzie'.

Reactie

Op social media vertelt Jessica openhartig over hoe het nou zit tussen haar en de voormalige Suits-actrice.

"Ik zeg dit nu voor eens en voor altijd: Meghan en ik zijn als familie voor elkaar. Ze is mijn beste vriendin en vraagt elke dag hoe het met me gaat. Het is werkelijk vreselijk wat alle roddelbladen over onze vriendschap schrijven. Er worden leugens verspreid die voor veel mensen pijnlijk zijn. Ik ben er klaar mee", aldus Jessica in een inmiddels verwijderd Twitter-bericht.

Ruzie

Jessica kwam onlangs onder vuur te liggen, omdat ze zich niet openlijk uit zou spreken tegen racisme. Iets wat Meghan niet in de koude kleren ging zitten. Eerder dit jaar was Jessica namelijk betrokken bij een geschil met influencer Sasha Exeter, die haar beschuldigde misbruik te maken van ‘white privilege’.

Volgens een insider was Meghan not amused met Jessica’s acties. "Ze zegt dat Jessica absoluut geen racist is, maar vindt de manier waarop ze gehandeld heeft hartverscheurend." Een andere source vertelde Us Weekly dat dit de spreekwoordelijke druppel zou zijn die de emmer deed overlopen. "Meghan beschouwt hun vriendschap nu als verleden tijd."

Dat laatste blijkt volgens Jessica dus niet het geval. Maar hoewel het geschil haar niet haar vriendschap met Meghan heeft gekost, zag ze wel een hele hoop business deals gecanceld worden.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f936ac2c71cb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });