doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zó ziet het nichtje van Meghan Markle eruit

Zien: zó zag Meghan Markle er met roodbruin haar uit 

Meghan heeft door de jaren heen veel verschillende haarstijlen gehad.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meghan Markle

Meghan Markle komt altijd piekfijn voor de dag en haar lange, donkere lokken zitten altijd on point. We kunnen ons de voormalig hertogin van Sussex dan ook niet voorstellen met een andere hairdo. Toch ging ze een aantal jaar geleden met een heel andere haarkleur door het leven.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kapsels

Meghan bewijst maar weer dat vrijwel elke look haar goed staat. De voormalig Suits-actrice heeft inmiddels al jaren dezelfde haarkleur, maar in het verleden was dat wel anders.

Zo verscheen de vrouw van Harry in 2012 in een prachtige blauwe, jurk van Diane von Furstenberg op de red capet. Enne, niet alleen haar outfit was on fleek, ook haar haar zat picobello. Meghan had destijds kastanjebruin/rood haar dat ze voor de gelegenheid in de krul had gedaan. Looking good!

Bekijk de foto van Meghan met roodbruin haar *HIER.*

Blonde coupe

Hoewel wij ons Meghan met blond haar voorheen niet konden voorstellen, werd ons onlangs het tegendeel bewezen. Zo wist een fan van Meghan haar – met behulp van photoshop – om te toveren tot een blondine. Dit resulteerde in een oogverblindende look. Bekijk de foto *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');