After-fans, opgelet! Dít zijn de nieuwe castleden

Een aantal personages worden in het derde deel vervangen.

Lees ook

Hoewel het tweede deel van de populaire filmreeks After pas net in de bioscoop te zien is, zijn de opnames van het derde deel al in volle gang. Echter zullen een aantal personages in het derde deel vervangen worden. Wie dat precies zullen zijn en wie hun rol nu zal gaan spelen is eindelijk bekend!

Corona

Helaas kan niet iedere acteur uit het eerste en tweede deel aanwezig zijn bij de opnames van het derde deel. Dit omdat de productie deze acteurs wil beschermen tegen het coronavirus. De film wordt dan ook niet in Amerika opgenomen, maar in Oost-Europa omdat daar minder besmettingen zijn.

Cast

Chance Perdomo zal de rol van Landon gaan spelen, die eerst gespeeld werd door Shane Paul McGhie. Chance is echter geen onbekende, want de acteur speelt Ambrose Spellman in de populaire serie The Chilling Adventures of Sabrina.

Daarnaast zal Carter Jenkins zich ook voegen bij de cast van After We Fell. Hij speelt Robert, een potentiële crush van Tessa. Stephen Moyer zal Christian Vance gaan spelen (eerder Charlie Weber) en Mira Sorvina is de nieuwe Carol (Selma Blair).

Als laatste zal Arielle Kebbel de rol van Kimberly overnemen. Candice King is namelijk zwanger. Benieuwd naar de cast? Hieronder kun je alvast hun Instagram checken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Scruff – no – scruff

Een bericht gedeeld door Chance Perdomo (@chance_perdomo) op

Bron: Girlz | Beeld: Instagram, After

Laatste nieuws

Zie ook