Zien: nieuwe beelden van After We Collided

Het vervolg op After belooft een stuk pikanter te worden!

Nog even en dan kunnen we After We Collided – het vervolg op de hitfilm After – eindelijk bekijken op het witte doek. Enne, het tweede deel belooft een stuk spannender en pikanter te worden… Om het wachten op de film wat draaglijker te maken, delen de makers van After We Collided twee leuke, nieuwe clips én een paar spannende foto's. Yaaasss!

Pikanter

After werd nog bestempeld als ‘het zusje’ van Fifty Shades of Grey, maar het tegenovergestelde lijkt te gelden voor After We Collided. De tweede film uit de After-boekenreeks belooft namelijk een stuk spannender te worden.

“Er zit veel humor, intensiteit en gevloek – want dat mogen we nu – in”, vertelde hoofdrolspeelster Josephine Langford in een interview met filmdeskundige Lauren Veneziani. “Er is zeker een verandering gaande en iedereen die meewerkt aan de film voelt dat.”

Schrijfster Anna Todd sluit zich hierbij aan. In de tweede film ontbreken de steamy scènes dan ook zeker niet. “Ik weet dat fans meer sex willen, maar ik ben heel trots op de intieme scènes – ook al gaan ze niet zo ver als in de boeken. Ze zijn mooi geschoten en de chemie is zo sexy zonder te veel te laten zien.” Sounds good!

Extra beelden

In After We Collided probeert Tessa Young (Josephine Langford) de pijnvolle breuk met Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) te vergeten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, de twee blijven namelijk tot elkaar aangetrokken. En dan is daar ook nog eens de aantrekkelijke Trevor Matthews (Dylan Sprouse)…

De makers van de After-reeks weten als geen ander dat de fans niet kunnen wachten tot After We Collided op het witte doek verschijnt. Om alvast een tipje van de sluier te onthullen, zijn er dan ook teasers op Instagram geplaatst én zijn er twee extra clips uitgebracht.

In de clips is te zien dat Tessa haar het nummer van Hardin heeft geblokkeerd. In de andere clip is dan weer te zien dat Tessa niemand minder dan Hardins moeder ontmoet. We can’t wait!

https://youtube.com/watch?v=nWst2-8VjVg

Bron: After Movie | Beeld: After We Collided, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws