André Hazes onthult: ‘We hebben samen besloten te stoppen’

De zanger vertelt hoe de vork daadwerkelijk in zijn steel zit.

Het liefdesleven van André Hazes gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat-ie sinds begin dit jaar weer gelukkig is met Monique Westenberg, staat zijn relatie met Bridget Maasland nog bij menigeen vers in het geheugen.

Toekomst

In Veronica Magazine vertelt de zanger openhartig over de breuk met de RTL Boulevard-presentatrice. Volgens hem waren de twee allesbehalve met de toekomst bezig, en genoten ze vooral van het hier en nu. “We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.”

Gebroken hart

Maar waar hij na de breuk met Bridget al snel weer liefde bij zijn toen nog ex-geliefde Monique vond, leek de breuk bij Bridget veel harder te zijn aangekomen. Toch hoopt de zanger dat hij niet voor een gebroken hart bij de presentatrice heeft gezorgd.

“Ik zou dat heel spijtig vinden”, laat hij weten. Wel zou de breuk, die vlak na hun vakantie op Curaçao een feit was, volgens André een gezamenlijke beslissing zijn geweest.

“Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten.”

Vonk sloeg over op Curaçao

Echter zou de vakantie op Curaçao cruciaal zijn geweest voor André en Bridget. Niet lang na de verzoening met Monique bleek namelijk dat de vonk tussen hen twee oversloeg op Curaçao, terwijl André en Bridget toen nog een stel waren.

“André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.’ Dat hadden we dus allebei”, vertelde Monique eerder in een interview met BeauMonde.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws