Andre Hazes doet boekje open over tijd met Bridget: ‘Ik had dingen anders kunnen doen’

André Hazes heeft zijn levensstijl sinds de intelligente lockdown volledig omgegooid. Sinds de breuk met Bridget Maasland heeft de zanger naar eigen zeggen het licht gezien. In een interview met Nieuwe Revu vertelt de zanger openhartig over de Brazes-breuk.

Wilde periode

Sinds André en Monique weer happily in love zijn, is de zanger een compleet andere weg ingeslagen. André gooide het roer drastisch om en is sinds kort niet weg te slaan uit de sportschool. Deze gezonde levensstijl ontstond vlak na breuk tussen hem en Bridget.

De zanger legt uit dat hij tijdens zijn periode met Bridget doorkreeg wat Monique voor hem betekende. “Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget samen was, kon dat ook heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor dacht dat ze aan het zeiken was”, biecht de zanger op.

Roer omgegooid

Dat het leven van André er voor de coronatijd heel anders uitzag, is een feit. Naar eigen zeggen had André regelmatig negen uur slaap nodig om de wilde nachten in te halen. Tegenwoordig staat de zanger in topvorm op na vier uurtjes slaap. Deze gezonde levensstijl dankt André mede aan zijn Monique. “Ik ben het ermee eens dat ik dingen anders had kunnen doen en m'n koppie er meer bij had moeten houden.”

André laat weten dat hij niet de enige persoon is die een rustige levenspartner kan gebruiken. “Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt.”

Bron: Nieuwe Revu | Beeld: BSR

Laatste nieuws