doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

André Hazes over trouwplannen: 'Ik weet zeker dat Monique de ware is'

André Hazes openhartig over hereniging met zus Roxeanne

"Dit had ik de jongens toch nooit mogen ontnemen?"
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
André Hazes

Na een jarenlange ruzie hebben André en Roxeanne Hazes sinds kort weer contact met elkaar. De zanger doet nu een boekje open over de emotionele hereniging en vertelt aan Privé dat hij inmiddels hechter dan ooit is met zijn zus.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Emotioneel

"Toen ik haar voor het eerst in juli weer in de armen sloot, was het gelijk: 'Dit is mijn zus. Ze is gewoon een lekker wijf. Ze heeft een prachtig gezin en ik ben supertrots op haar'", vertelt de zanger over het moment dat hij zijn zus na vijf jaar eindelijk weer knuffelde.

Relatie

André zegt ook dat ze nu geregeld bellen, Facetimen of afspreken. "Rox is grappig, ze is een vrouwelijke versie van mij. Zoals het nu gaat, moet het altijd blijven", gaat hij verder.

De volkszanger hoopt dat hun zoontjes André jr. en Fender even close met elkaar worden als hij zelf is met zijn neef Djarno. "Voor kleine Dré is het ook leuk, die kan ravotten met zijn neef. Als ik die jongens zie, krijg ik kippenvel van geluk. Dit had ik ze toch nooit mogen ontnemen? Ik zie het net als de band die ik heb met Djarno. Daar komt niemand tussen. Hopelijk krijgen zij dat ook", aldus de presentator.

Dit bericht bekijken op Instagram

Future!

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');