Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je zien: de trailer van De Break-Up Club met Holly Mae Brood en Juvat Westendorp

De meeste romcoms draaien om verliefdheden en opbloeiende romances, maar in De Break-Up Club is dit nét even anders.

De Break-Up Club

Holly Mae Brood en Juvat Westendorp spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie The Break-Up Club. Vandaag is de trailer van deze gloednieuwe film uitgekomen – en die wil je zien!

Relaties beëindigen

De meeste romcoms draaien om verliefdheden en opbloeiende romances, maar in De Break-Up Club is dit nét even anders. Zoals de naam al doet vermoeden, worden er hier vooral relaties beëindigd. De film – van de makers van Alles Is (Nog Steeds) Zoals Het Zou Moeten Zijn, Kwestie van Geduld en Zwaar Verliefd! – gaat over het bedrijf van Dylan en zijn vriend Mick dat een wel heel unieke service aanbiedt: zij nemen namelijk je volledige break-up uit handen. In de hoofdrollen zien we niemand minder dan Holly Mae Brood en Juvat Westendorp.

De Break-Up Club

"Wat als je je relatie wilt uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen! Deze mooie jongen met dito mooi, onbezorgd leven en mooie praatjes leidt namelijk De Break-Up Club en is – samen met zijn beste vriend Mick – in te huren voor die final cut", luidt de beschrijving van de film. "De zaken lopen gesmeerd totdat Dylan wordt gevraagd om control freak Zoë te dumpen en deze journaliste zich helemaal vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club."

Benieuwd geworden naar de film? Goed nieuws, want de volledige trailer is nu te bekijken:

12 september in de bioscoop

In The Break-Up Club zijn ook rollen weggelegd voor niemand minder dan Oscar Aerts, Sarah Bannier, Birgit Schuurman, Han Oldigs en Cynthia Abma. De film wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (die eerder ook Only You regisseerde) en Gerben Hetebrij neemt het script voor zijn rekening.

Hoewel we er nu al naar uitkijken om De Break-Up Club in de bioscoop te zien, moeten we nog even geduld hebben. De film is vanaf 12 september te zien op het witte doek. Wij noteren het alvast in onze agenda!

Showbizz
  • Dutch FilmWorks