doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Andre Hazes doet boekje open over tijd met Bridget: 'Ik had dingen anders kunnen doen'

Awkward: Bridget Maasland laat zich uit over tattoo André Hazes

Kijkers vonden de uitspraken van Bridget Maasland tenenkrommend.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bridget Maasland

Voor veel RTL Boulevard-kijkers was de uitzending van gisteravond een beetje ongemakkelijk. Bridget Maasland, die een korte tijd een relatie met André Hazes had, moest de kijkers thuis vertellen over het nieuwe programma van haar ex-lover. "Ongemakkelijk of gewoon lullig?", deelt een kijker op Twitter.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Getekend voor het leven

Het nieuwe SBS-programma van André Hazes, Getekend voor het leven, gaat over het verwijderen van tatoeages. Ook André himself heeft een tattoo laten verwijderen en Bridget kan het niet laten om dit onderwerp aan te snijden.

"Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om", vertelt Bridget lachend. "Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen."

Ongemakkelijk

Al gauw verschijnt er tijdens RTL Boulevard een foto van André met de getatoeëerde naam 'Monique' in zijn nek. Ondanks dat André Hazes weer terug is bij Monique Westenberg, heeft Bridget opgemerkt dat de tattoo verdwenen is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Bridget noemt de naam van Monique niet, maar weet duidelijk aan te geven dat de tattoo er niet meer zit. "Het is nu nog steeds weg, als we de foto's van afgelopen vakantie zien", vertelt Bridget.

Reacties op Twitter

Op Twitter laten veel kijkers weten dat het item van Bridget ontzettend ongemakkelijk is. "We zitten met plaatsvervangende schaamte op de bank, omdat we zitten te kijken naar RTL Boulevard waar Bridget een item over 'Dreetje' staat te vertellen. Ongemakkelijk of gewoon lullig?", schrijft een kijker op Twitter.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');