Plot twist: Kanye West steunt Taylor Swift in strijd om muziekrechten

Dat zag niemand aankomen na de jarenlange vete tussen de celebs.
Kanye

Het lijkt erop dat Kanye West en Taylor Swift de strijdbijl van hun jarenlange ruzie eindelijk hebben begraven. Kanye heeft namelijk laten weten dat hij zijn rivaal zal helpen in de strijd om haar muziekrechten terug te krijgen van Big Machine Records en platenbaas Scooter Braun.

Muziekrechten

"Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat Taylor Swift haar rechten terugkrijgt. Scooter is een goede vriend van de familie", schrijft Kanye op Twitter.

De tweet heeft inmiddels al duizenden likes. Taylor heeft zelf nog niet gereageerd op het onverwachtse aanbod van de rapper.

Ruzie

Kanye en Taylor hebben al sinds 2009 ruzie met elkaar. Tijdens dat jaar bestormde Kanye het podium tijdens de MTV Video Music Awards toen Taylor Swift de prijs voor de beste videoclip kreeg uitgereikt. Kanye was er van overtuigd dat Beyoncé de award verdiende. Sindsdien laaide de ruzie tussen Kanye en Taylor tijdens verschillende momenten weer op.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f976c8080bd5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });