doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Cailtyn Jenner klapt uit de school over Kanye West

Kanye West heeft grootse plannen voor TikTok

De rapper vindt de technologie van TikTok fantastisch.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kanye West

Kanye West heeft zich weer flink uitgelaten op Twitter, maar dit keer niet over politieke kwesties. De rapper is namelijk van plan om TikTok een nieuw leven in te blazen. Hij wil TikTok aantrekkelijk maken voor christelijke gezinnen, namelijk met: Jesus Tok.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Christelijk

Kanye laat in zijn tweets weten dat hij als christelijke vader weleens meekijkt met zijn dochtertje North op TikTok. De rapper vindt veel van de content zorgwekkend, maar de technologie vindt hij 'fantastisch'.

'Ik kreeg daardoor meteen een visie: Jesus Tok", vertelt hij in zijn tweets. In een daarop volgende tweet vertelt hij dat hij graag met TikTok wil samenwerken aan een versie van de social media-app met christelijke toezicht. "Eentje die veilig voelt voor jonge kinderen en de wereld, in Jezus' naam amen", aldus Kanye.

Ophef

Of deze plannen ook gaan lukken, blijft de vraag. Kanye is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest vanwege zijn heftige uitspraken tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst als presidentskandidaat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Niet alleen zorgde hij met zijn uitspraken bij het publiek voor opgetrokken wenkbrauwen, ook bij de KarJenner-clan vielen zijn woorden niet in goede aarde. Kanye hield het echter niet alleen bij de campagnebijeenkomst. Eenmaal terug in Wyoming, waar Kanye en Kim een ranch hebben, ging hij op Twitter verder.

Zo tweette hij onder andere dat Kim hem wilde opsluiten met een dokter, haalde hij uit naar mother in law Kris Jenner en verkondigde hij al lange tijd van Kim te willen scheiden, omdat ze volgens hem vreemdging met rapper Meek Mill.

Kim liet het allemaal over zich heen komen en bleef aan Kanye's zijde. Figuurlijk dan. Want hij vermeed alle contact en wilde niet dat ze naar Wyoming kwam. Ook liet Kim zich op social media voor het eerst uit over de bipolaire stoornis van haar man en steunde ze hem ook hier weer door dik en dun. Inmiddels heeft er een hereniging plaatsgevonden. Hier lees je daar alles over.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');