doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Kardashian doet boekje open over de psychische gezondheid van Kanye West

Deze maatregelen nemen Kim Kardashian en Kanye West om huwelijk te redden

Kim Kardashian liet vorige week, nadat ze naar Kanye West in Wyoming was gevlogen om met hem te gaan praten, weten dat hij rust moet nemen voordat hij weer bij zijn gezin kan gaan wonen. Echter heeft het stel nu drastische maatregelen genomen om hun huwelijk te redden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kimye

Verschillende bronnen melden aan TMZ dat het koppel op dit moment samen op vakantie is in het Caribisch gebied, en een duidelijke afspraak samen hebben gemaakt om de sfeer op vakantie gezellig te houden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zo is er besloten dat er niet meer gesproken wordt over de politieke plannen van Kanye, ondanks het feit dat hij daar alsnog mee verder wil gaan. De bronnen melden ook dat er voor de vakantie ook al een tijd niet was gesproken over de politieke ambities van de rapper.

Ontmoeting

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Vorige week was Kim in Wyoming om met Kanye te praten over de situatie, nadat hij via social media meerdere keren na haar had uitgehaald en tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst dingen uit hun privéleven openbaar maakte. Tijdens dit emotionele gesprek barstte ze in tranen uit. Een bron liet maandag aan People weten dat de realityster erg emotioneel en uitgeput is.

"Ze voelt zich erg gekwetst door Kanye. Ze heeft geprobeerd om hem meerdere malen te bereiken en hij negeert haar gewoon. Het is allemaal een slechte situatie." De bron voegde eraan toe: "Ze besloot om naar Cody, Wyoming te vliegen om hem persoonlijk te spreken. Ze wil niet meer genegeerd worden."

Stabiel

Verschillende bronnen meldden dat Kanye na de ontmoeting een stuk rustiger was geworden. Volgens Kim was de omgeving van Wyoming voor de rapper een goede plek om tot rust te komen. Ze wilde daarom dat hij eerst volledig herstelde, voordat hij het vliegtuig terugnam naar Los Angeles.

"Ze heeft hem gezegd dat hij pas die kant moet opkomen als hij daar klaar voor is. Hiermee wil ze ook hun vier kinderen beschermen, totdat Kanye aan de beterende hand is. Kim zou hem nooit verbieden de kinderen te zien, maar dan moet de basis eerst weer stabiel zijn. Er is nu teveel gebeurd om zomaar overheen te stappen", aldus een bron.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');