Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette’s Joey openhartig: ‘Ik ben er veel om gepest’

De Bachelorette-deelnemer vertelt over zijn pestverleden op de middelbare school.

Joey De Bachelorette

Boy Leonidas praat in zijn YouTube-serie Niet Over Rozen met de mannen van De Bachelorette over verschillende privézaken. In de nieuwste aflevering vertelt Joey Vanherle eerlijk over zijn pestverleden.

Pesten

Joey vertelt aan Boy dat hij vroeger een beetje chubby was. Tijdens zijn middelbareschooltijd had hij het erg druk met zijn werk en stopte daarom met sporten. Joey werd in deze periode iets voller en was hierom een makkelijk doelwit voor zijn klasgenoten.

Joey vertelt dat die extra kilo's hem niet in de koude kleren gingen zitten. "Ik ben daar veel om gepest", legt hij uit.

Sterker

Joey kan erg makkelijk over dit onderwerp praten. Hij laat aan Boy weten dat hij zich erg goed voelt en het pesten hem uiteindelijk veel sterker heeft gemaakt.

"Het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Ik hoef mezelf niet aan te passen, zodat andere mensen mij leuk vinden. Ik ben gewoon wie ik ben."

"Ik heb iemand die mij vroeger gepest heeft weleens gevraagd, waarom hij mij pestte. No hard feelings, maar ik was gewoon benieuwd. Ik kreeg dan te horen dat ik een makkelijk doelwit was." Joey vraagt zich dan ook af waar dit pestgedrag dan precies goed voor is. En wij ook, Joey!

Misschien ook voor jou:
De Bachelorette's Joey: 'Ik schaam me echt zo hard'
Showbizz
  • The Bachelorette
  • YouTube