Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette deelnemer Joey reageert op beschuldigingen Gaby Blaaser

Volgens Gaby zou hij met andere dames afgesproken hebben...

De Bachelorette deelnemer Joey reageert op beschuldigingen Gaby Blaaser

De laatste aflevering van De Bachelorette kreeg een heel andere wending. Joey Vanherle veroverde het hart van Gaby Blaaser en kreeg de allerlaatste roos. Toch is hij nu niet meer met Gaby samen.

Andere meisjes

Volgens Joey werd het contact met Gaby na de opnames al snel minder, tot hij niks meer van haar hoorde. In de reünieaflevering zei Gaby vervolgens dat Joey na De Bachelorette contact met andere meisjes had.

"Ik had zoiets van: wat zeg jij nou, ga je me nu echt zó neerzetten? Het enige wat ik aan haar verteld had, was dat ik in de coronatijd weleens ging skeeleren met een goede vriendin, om actief te blijven. En dat ik via Instagram contact had gehad met Daniëlle van Temptation Island, omdat zij wat samenwerkingen voor mij had geregeld. Allemaal puur platonisch", vertelt hij.

"En dan gooit ze me dit voor de camera voor de voeten? Ik denk dan: als je daar echt zo’n probleem mee had, had je dat gewoon als volwassen vrouw van vierendertig tegen mij kunnen zeggen."

Laaiend

Daarna dropte Gaby de bom dat ze spijt had dat ze Jordy naar huis had gestuurd en toch nog een date met hem wilde. "Daar ben ik best laaiend over. Ze heeft me vijf, zes maanden aan het lijntje gehouden. En vervolgens zegt ze dat ze een date met Jordy wil. Als ik dit achteraf zo hoor, denk ik: ik verdien zoveel beter."

Gelukkig mag Joey niet klagen over de vrouwelijke aandacht die hij na het programma krijgt. "Het is niet normaal. Maar ik ben nu niet met daten bezig. Na dat hele gebeuren met Gaby vind ik het wel even prima zo, ik geniet gewoon van de aandacht."

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken in de nieuwe Grazia terug op De Bachelorette. Vanaf vrijdag in de winkel!

Showbizz
  • Jill Waas
  • RTL