doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Niek klapt uit de school: 'Ik vond het een grote poppenkast'

De Bachelorette's Boy over de reden van zijn exit

De Bachelorette's Boy klapt uit de school over het programma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Boy

In een nieuwe YouTube-video van De Bachelorette's Boy blikt hij terug op de finale en de reünie-aflevering van De Bachelorette. Ook vertelt de kandidaat waarom hij denkt dat hij uiteindelijk naar huis is gestuurd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uitnodiging

Boy laat in zijn video weten dat hij niet was uitgenodigd voor de reünie-aflevering van De Bachelorette. Omdat hij hier nogal veel vragen over kreeg, besloot hij er een video over te maken.

"Ik kreeg tijdens aflevering twee al te horen dat ik niet bij aflevering 12 te zien zou zijn. Het werd toen gegooid op het feit dat het met het coronavirus te maken had en dat ze niet te veel mensen wilde uitnodigen, maar ik ben niet dom", vertelt hij.

Boy vertelt dat hij is weggezet als iemand die hij eigenlijk niet is. "Ik ben weggezet als een stille en preutse jongen en dat komt omdat ik door had wat er gaande was. Ik was te real en te puur."

Spelletjes

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Boy laat weten dat hij het door heeft als mensen spelletjes met hem spelen en dat hij dit ook snel doorhad in de show. "Ik had het in aflevering 9 al door, dat het een grote poppenkast was. Dat ik dingen zag van: ‘wat is dit?’ Daar heb ik Gaby ook op aangesproken, en ik heb ook hele diepe gesprekken met haar gehad, maar die zijn er uit geknipt", vertelt hij.

Echter heeft Boy er wel vrede mee, want volgens hem wordt integer en real zijn niet altijd beloond. "Al helemaal niet in de televisiewereld, daar willen ze mensen die ze te kakken kunnen zetten."

Hij vertelt dat de makers van het programma dan ook snel doorhadden dat hij niet te breken was en zou gaan huilen voor de camera."Ik heb te veel serieuze dingen meegemaakt in mijn leven om daar over te flippen", aldus Boy.

Bekijk hieronder de hele video van Boy.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');