Yay! De Bachelorette-presentator Rick Brandsteder onthult: ‘Er komt een nieuw seizoen

De Bachelorette's Joey: 'Ik schaam me echt zo hard'

De winnaar van De Bachelorette heeft veel spijt...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
de bachelorette

Het is lange tijd 'stil' rondom De Bachelorette's Joey geweest, maar de winnaar van het programma is weer terug van weggeweest. En dit keer niet om een sneer naar Gaby Blaaser uit te delen. Joey heeft namelijk spijt van iets en wil daar voor eens en altijd mee afrekenen. "Ik schaam me echt zo hard..."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Mode-flaters

Nu denk je natuurlijk dat Joey je weer wat sleaze & dirt voorschotelt, maar dit keer is het eigenlijk een stuk onschuldiger. Hij neemt namelijk afscheid van heel veel kleding, waarin hij vandaag de dag echt niet meer in gezien wil worden.

“Ik schaam me echt zo hard dat ik dit heb. Ben ooit heel hard tegen een muur gelopen, denk ik. Dat ik dit ooit gedragen heb”, vertelt hij over zijn Gucci-petje.

Eenmaal, andermaal...

Toch lijkt zijn nieuwe leven als influencer hem nog niet veel te hebben opgeleverd qua extra inkomsten. De Instagram-samenwerkingen liggen blijkbaar nog niet voor het oprapen, en dus besluit Joey zijn afgedankte kleding niet weg te gooien, maar een tweede leven in te blazen door het via Instagram te verkopen. "Voor ‘2 barki’ (200 euro, red.) is-ie voor jou!", schrijft-ie erbij. Nou, anyone? Nee, niemand? Oke...

Bekijk de foto HIER.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');