Gigi Hadid deelt prachtige foto’s van babybuik

De laatste loodjes zijn nu echt aangebroken voor het topmodel.

Gigi Hadid just broke the internet! Haar hele zwangerschap hield ze haar baby belly een beetje voor zichzelf door er geen foto's van te plaatsen. Tot nu. Het topmodel post vandaag namelijk drie prachtige foto's van haar zwangere lijf.

Surprise, surprise!

Nadat friends & family iets te loslippig tegenover de pers waren, besloot momager Yolanda Hadid eind april het grote nieuws te bevestigen.

“Ik ben nog steeds een beetje in shock dat ons kleine geheimpje aan de media is gelekt. Uiteraard zijn we super blij. Ik kijk ernaar uit om oma te worden in september. In het bijzonder omdat ik nog niet zolang geleden mijn moeder heb verloren. Maar dit is ook het mooie aan het leven: de ene ziel verlaat ons en een nieuwe komt eraan. We voelen ons erg gezegend”, liet ze toen weten.

Prachtige foto’s

Ook Gigi zelf besloot niet veel later iets meer over haar baby girl te vertellen. Al had ze het liever nog een poosje voor zichzelf gehouden, zo liet ze tijdens een interview aan Jimmy Fallon weten. “Maar ik wil iedereen bedanken voor de lieve reacties”, zei ze toen in een Zoom-gesprek.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en komt Gigi's due date steeds dichterbij. En dus vond ze het de hoogste tijd om deze bijzondere periode vast te laten leggen voor de camera. Uiteraard leverde dit prachtige foto's op, die Gigi inmiddels op Instagram heeft gedeeld.

Benieuwd geworden? Je bekijkt ze hieronder!

Dit bericht bekijken op Instagram

7.26.20 🕊

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Dit bericht bekijken op Instagram

growin an angel 🙂

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws