Oei: deze GTST-acteur is definitief ontslagen

Shocking: GTST-acteur ontsnapte op het nippertje aan de dood

Gedurende de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden blikken de acteurs terug op een aantal bijzondere momenten tijdens de opnames. Zo ook Bas Muijs. Hij ontsnapte naar eigen zeggen aan een gruwelijke dood tijdens de opnames van de soap.
GTST

Aan de dood ontsnapt

Voormalig GTST-acteur Bas Muijs is na al die jaren in de soap een bekende 'Meerdijker'. De acteur heeft namelijk al meerdere malen een comeback gemaakt in de serie. In een interview met Froukje de Both vertelt Bas openhartig over een van de meest memorable momenten tijdens de opnames.

"Een ding wat ik me nog erg goed kan herinneren, en dat ging ook echt bijna mis, was een scène in Maleisië", vertelt Bas openhartig. "Ik viel in een moeras en daar dreef een grote zwarte schorpioen. Die schorpioen kroop vervolgens heel dicht tegen mijn borst."

Grote paniek

De acteur had niet door dat deze grote – en vooral ook giftige – schorpioen langzaamaan richting zijn hart kroop. Volgens de acteur bleef de gehele crew in spanning toekijken naar dit gevaarlijke moment.

"Ik ben heel blij dat het beest mij niet heeft gestoken, want anders had ik hier waarschijnlijk niet meer gezeten." Shocking!

Ben je benieuwd naar het hele interview met Bas Muijs? Je checkt 'm hier!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ed804599ed', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });