doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what? GTST-acteur Ferri Somogyi had stiekem een relatie met déze collega

GTST-actrice Bertie Wierenga over relatie met vriend Dorian Bindels: 'Dat hoeft van mij niet...'

Dat GTST-acteurs Bertrie Wierenga en Dorian Bindels dolverliefd zijn blijkt regelmatig uit de zoete kiekjes op Instagram. Ondanks dat het tweetal regelmatig samen op de set verschijnt, ziet Bertrie een verhaallijn met haar lover niet echt zitten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
GTST

Happily in love

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sinds februari zijn GTST-sterren Dorian Bindels (Daan Stern) en Bertrie Wierenga (Shanti Vening) een setje. Dat Bertrie dol is op haar lover blijkt uit het interview met Froukje de Both in Goede Tijden, Zomer Tijden.

Wanneer Froukje vraagt naar de relatie tussen het liefdeskoppel vertelt Bertrie openhartig: "Wat ik tot op de dag van vandaag echt oprecht leuk vind om te zien, is dat hij aan de ene kant enorm charmant is, maar aan de andere kant ook enorm jongensachtig is. Die combinatie vind ik wel heel erg leuk."

Geen verhaallijn

Dat het koppel regelmatig samen op de GTST-set aanwezig is, is volgens Bertrie geen probleem. Een verhaallijn samen is daarentegen een ander verhaal. "Stel het is een situatie waarin je geen relatie met elkaar hebt, dan is dat geen probleem", legt Bertrie uit.

Een liefdesrelatie tussen Meerdijkers Shanti en Daan ziet de GTST-actrice daarentegen niet echt zitten. "Dan hebben we privé een relatie en dan moeten we iets heel anders neerzetten in onze rol." Als Bertrie er alleen al aan denkt om deze intieme scènes met haar Dorian te moeten spelen, weet de actrice het zeker: "Dat hoeft van mij niet."

Benieuwd naar het hele interview? Je bekijkt 'm hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');