Ooh la la: Monique Westenberg deelt pikant kiekje van André Hazes

Monique Westenberg laat haar liefde voor de zanger op een uitdagende manier blijken.

Lees ook

Monique Westenberg geniet op dit moment van een zonnige vakantie in Italië met haar twee grote liefdes André Hazes en zoontje André jr. En warm krijgt de blondine het zeker, want ze deelt een vurige foto van de zanger op haar Instagram.

Foto

“Ik krijg vlinders in mijn buik, wanneer je mijn billen vastpakt en mij zoent”, schrijft ze bij een zomerse foto van de zanger, die op zijn beurt weer grapt met een reactie in de comments: “Ik krijg vlinders, wanneer je mijn billen zoent en mij vastpakt.”

Trouwplannen

Dat Monique en André hun liefdesleven weer op de rit hebben, bleek vorige maand ook al uit een interview die de zanger had met Dag Allemaal. André vertelde over zijn trouwplannen met Monique. De zanger staat dan ook zeker open voor een huwelijk en zou ook heel graag een tweede kindje met de blondine willen. Maar door alles wat er gebeurd is, wacht hij daar toch nog een tijdje mee.

“Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen”, vertelde hij. Hiermee doelt hij hoogstwaarschijnlijk op zijn relatie met zijn ex Bridget Maasland. Toch is de zanger erg duidelijk over de toekomst. “Als ik wil trouwen met iemand, is het met Monique.”

Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook