slogan

De echte reden waarom Bridget Maasland niet op televisie te zien was

Lange tijd verscheen presentatrice Bridget Maasland niet op televisie,en was ze dus ook niet aan de desk bij RTL Boulevard te zien. Hoewel ze eerder het coronacrisis 'de schuld' gaf, laat ze nu weten dat er een andere reden achter zit.

Turbulente tijd

Bridget had namelijk even rust nodig, zo vertelt ze aan Veronica Magazine. Na een turbulente tijd vanwege haar kortstondige relatie met André Hazes, vond de blondine het beter om even minder hooi op haar vork te nemen.

"Ik kom uit een turbulente tijd, om het zo maar te zeggen, waarin ik het vooral op social media behoorlijk voor mijn kiezen heb gekregen. Dat was niet altijd makkelijk, dus een periode van bezinning en even stilstaan was nodig."

Lees ook: Bridget Maasland maakt indruk op volgers met foto

Weer op tv

Momenteel brengt Bridget haar dagen door in de cadeauwinkel van haar ouders en volgt ze een Spaans cursus. Verder laat ze weten dat we haar binnenkort weer op de buis kunnen verwachten. 

"Inmiddels ben ik wel weer voorzichtig aan het kijken hoe ik mijn leven straks ga indelen. Bij RTL heb ik een vast contract, dus ik schuif zodra dat mogelijk is weer aan bij Boulevard", aldus Bridget. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR


,