Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De invloed van Justin Theroux op Jennifer

Jennifer Aniston (44) is nogal wat veranderd sinds ze bij Justin Theroux (41) is. Wat is eigenlijk zijn invloed op haar?...

De invloed van Justin Theroux op Jennifer

Jennifer Aniston (44) is nogal wat veranderd sinds ze bij Justin Theroux (41) is. Wat is eigenlijk zijn invloed op haar?

Te beginnen met haar vriendenkring: Courtney Cox veranderde in niet meer dan een af-en-aan-vriendin sinds Justin in beeld is. ‘’Courtney ging zelf door een moeilijke periode met haar scheiding van David Arquette, maar ze kon daarbij niet op de steun van Jen rekenen. ‘’Justin vindt dat Courtney te veel tijd in beslag neemt met haar neediness’’, aldus een insider.

Jennifer houdt haar relatie zoveel mogelijk uit de publiciteit. Het is de bedoeling dat haar huwelijk met Justin ‘het kleinste sterhuwelijk ooit gaat worden’, onthuld een bron een OK! Magazine. Vegetarisch en Rock ’n Roll zijn daarbij de kernwoorden, want Mr Theroux staat niet bekend als een man die zijn eigen lievelingsdingen graag aan de kant zet voor anderen.

De actrice weigert trouwens, net als toentertijd met Brad Pitt, een prenup te tekenen. Verschilletje: Brad en Jen waren in 2001 ongeveer hetzelfde waard. Maar de banksaldo’s van Jen en Justin verschillen hemelsbreed. Zo wordt de waarde van de blondine geschat op 120 miljoen dollar, terwijl Justin het moet doen met een schamele 10 miljoen dollar.

Het stel heeft onlangs een liefdesnest van 21 miljoen dollar gekocht in Bel-Air. Maar ze zijn ook nog opzoek naar een appartement in The Big Apple, dicht bij Justins familie.

‘Jennifer weet hoe erg Justin New York mist, dus heeft ze toegegeven aan zijn wensen’’, vertelt een insider. Iets wat de 44-jarige actrice wel vaker doet de laatste tijd.

Wil jij alles weten over Justins invloed op het leven van Jennifer, lees dan de nieuwe Grazia van deze week!

Beeld: Getty