Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michael Bublé houdt van zelfverzekerde vrouwen

Michael Bublé is dol op zelfverzekerde vrouwen. Dat vertelt hij aan de Amerikaanse Cosmopolitan. "Ik zorg altijd dat ik...

Michael Bublé houdt van zelfverzekerde vrouwen

Michael Bublé is dol op zelfverzekerde vrouwen. Dat vertelt hij aan de Amerikaanse Cosmopolitan. "Ik zorg altijd dat ik krachtige vrouwen om mij heen heb."

Volgens de zanger voelen veel mannen zich onzeker als ze in de buurt zijn bij een vrouw die sterk in haar schoenen staat, maar dat is bij hem niet het geval. "Bij mij is het juist het tegenovergestelde. Ik voel me er zekerder door", aldus de toekomstige vader. "Mijn vrouw is ook zo. Ze vindt haar werk heel leuk, het is belangrijk voor haar en ze krijgt er een voldaan gevoel van. En overal waar we naar toe gaan, daar vinden mensen haar leuker dan mij. Dat vind ik geweldig."

In het interview vertelt de zanger ook dat hij nooit een macho-type is geweest. "Ik ben gewoon zoals iedere andere man, maar ik was vroeger wel wat hard over de gevoelens van een vrouw." Maar dat veranderde toen zijn vriendin het op zijn 29e uitmaakte. "Ik ben toen in therapie gegaan. Er was een tijd waarin ik mezelf niet leuk vond, maar ik heb geleerd dat ik het verleden niet kan veranderen of de toekomst kan voorspellen. Je moet in het moment leven."

Bron: BuzzE Beeld: ANP / Getty