Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Kim en Kanye trouwen na bevalling'

Kim Kardashian en Kanye West hebben eindelijk besloten wanneer ze gaan trouwen. Vlak na de bevalling van hun eerste kin...

'Kim en Kanye trouwen na bevalling'

Kim Kardashian en Kanye West hebben eindelijk besloten wanneer ze gaan trouwen. Vlak na de bevalling van hun eerste kindje zullen ze elkaar het jawoord geven, vertelt een bron aan Radar Online.

"Kim zal een witte trouwjurk dragen", aldus de insider. "Ze willen het doen op een locatie waar ze de golven kunnen horen en met uitzicht op de maan en de sterren.'' Kim zou aardig wat wensen hebben waar de bruiloft aan moet voldoen, maar volgens de bron wil dit niet zeggen dat Kanye er niks over te zeggen heeft.

De rapper zou zijn vriendin duidelijk hebben gemaakt dat hij geen camera's of fotografen bij zijn bruiloft wil hebben. Daarnaast heeft hij besloten dat hij de trouwfoto's niet wil verkopen. "In plaats daarvan heeft hij voorgesteld om een kort filmpje te maken van de grote dag en die dan wel te verkopen. Het geld dat ze hiermee ophalen, wil hij aan een goed doel schenken, zoals de Skin Cancer Foundation", weet de bekende van het stel.

De twee hebben al een heel tijdje plannen om te trouwen. "Nu Kim bijna officieel is gescheiden van Kris Humphries wil ze zo snel mogelijk trouwen met de vader van haar kind. Maar ze wil wel eerst bevallen."

Kim en Kanye hebben sinds maart 2012 een relatie met elkaar. In december maakte de rapper tijdens een optreden bekend dat ze een kindje verwachten.

 

Bron: BuzzE Beeld: ANP / Getty