Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Disney+ deelt eerste teaser van gloednieuwe Kardashian-serie

The countdown begins...

Kardashian

Na twintig(!) seizoenen van Keeping up with the Kardashians kwam er een einde aan een tijdperk. De hilarische en dramatische avonturen van de Kardashians liepen in 2021 op z'n eind, maar heel lang hoefden we niet zonder de familie te zitten. Disney+ lanceerde namelijk vandaag de teaser voor de gloednieuwe serie The Kardashians.

Gloednieuwe serie

In april 2021 wist Kim Kardashian al een tipje van de sluier op te lichten over de gloednieuwe serie van de familie. Op Twitter liet Kim aan een fan weten dat het niet lang meer duurt voordat de Kardashian-fam terugkeert op de buis. "We won't be gone long! Onze nieuwe show op Hulu komt eraan na het laatste seizoen", liet de reality-queen weten.

In december verklapte een bron van ET al wat we kunnen verwachten van de nieuwe serie: "De familie kijkt uit naar dit nieuwe hoofdstuk en dit avontuur en ze willen of course niet uit de schijnwerpers verdwijnen. Ze zullen doorgaan met het delen van hun levens via de Hulu-deal, maar nu in een nieuw, bijgewerkt format."

Disney+

Enne, het lijkt erop dat 2022 niet beter genoeg had kunnen beginnen. Streamingdiensten Hulu en Disney+ lanceren namelijk vandaag de eerste beelden van de nieuwe serie. Dit betekent dus ook meteen dat de serie niet alleen via Hulu, maar ook via Disney+ te streamen zal zijn.

Op de eerste beelden van The Kardashians zien we nog niet heel veel, behalve dat de hele family ons een gelukkig nieuwjaar wenst. Extra leuk: Kylie is met een prachtige baby belly in beeld te zien. "Nieuw jaar, nieuw begin. 🤍 Tot snel", schrijft de streamingdienst bij de eerste beelden.

Einde KUWTK

"Met pijn in onze harten hebben we als familie de moeilijke beslissing gemaakt om afscheid te nemen van Keeping Up With The Kardashians", deelt Kim in september 2020 via Instagram. "We zijn iedereen die al die jaren naar ons gekeken heeft ontzettend dankbaar. Door goede en slechte tijden, blijdschap en tranen en vele relaties en kinderen. Zonder KUWTK zou ik niet zijn wie ik nu ben."

Volgens insiders zou het einde van KUWKT niet komen doordat de familie alle media-aandacht moe is, maar vooral omdat ze bij Hulu een betere deal konden krijgen. Zo kunnen de Kardashians en Jenners bij Hulu medeproducent worden, waardoor ze meer de touwtjes in eigen handen hebben. Volgens de geruchten biedt het videoplatform ook een nóg beter salaris aan de realitysterren, die nu ook al 500.000 dollar per aflevering (!) binnenslepen. No surprise dat zowel Kim als Kylie Jenner zich inmiddels al miljardair mogen noemen.

Misschien ook voor jou:
Shocking nieuws: business manager Kim Kardashian vermoord teruggevonden
Lifestyle
  • Superguide
  • Hulu (videostill), Instagram