Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Deze modeweek stond in het teken van.. nou eigenlijk van alles! Van korsetten tot Anna Wintour en van leuke winkeltjes tot een gevoelige huid. See for yourself, of beter gezegd: read for yourself.

Outfit: Zara jas & pumps – Sting blouse – H&M broek. Bekijk de complete out hier

Ik geef het eerlijk toe, ik ben niet altijd zo fashionable als op mijn blog. Ik heb ook dagen dat ik even snel de stad in loop in mijn slobbertrui en jeans. Toch hou ik er ook ontzettend van om me op te tutten en even wat extra moeite te doen om er leuk uit te zien. Ik hou dan ook net zo veel van een stoere als een vrouwelijke outfit. De sneaker trend is aan mij besteed evenals de korset trend, as you can see. Super vrouwelijk and I love it!

Dr. van der Hoog Sensitive lijn

Ik ben sinds een paar jaar trouwe fan van Dr. van der Hoog. Ik heb een super gevoelige huid die direct begint te prikken of rood kleurt, bij het aanbrengen van een verkeerde crème. Ik weet hoe vervelend het is om geld uit te geven aan crèmes die elke keer weer irriteren, dus koop liever een (wat duurdere) crème waar je echt op kunt vertrouwen. En de sensitive lijn van Dr. van der Hoog is ook verkrijgbaar als anti-aging crème! Ja dames, de lijntjes blijven sinds een jaar steeds meer in mijn voorhoofd zitten. Maar ja, ik ga tenslotte ook al richting de dertig.. Help!

Outfit: Fashaves sweater – Zara jeans & schoenen – H&M jas – Stella McCartney Zonnebril. Bekijk de complete out hier

Volgens mij is Anna Wintour, aka de machtigste mode vrouw in de wereld, voor iedere fashionista het ultieme voorbeeld. Helemaal voor mode bloggers, schrijvers en journalisten. Al vraag ik me af wat Anna Wintour zelf nog schrijft... Nog een reden om een dagje te ruilen met Anna Wintour! Laat ik duidelijk zeggen dat ik geen poster van Anna boven m’n bed heb hangen. Daar zou ik ook best zenuwachtig van worden! Mijn trui is meer een ode met knipoog. En daar zijn printed sweaters ook eigenlijk voor bedoeld ;-)

Walnut Mixstore Groningen

In Groningen wonen verdacht veel creatieve mensen met passie en ambitie. In Groningen zijn dan ook veel leuke winkeltjes, restaurants en cafeetjes te ontdekken waar de creativiteit en gezelligheid van af spat.

Een voorbeeld hiervan is de winkel Walnut Mixstore. Deze winkel verkoopt interieur items, magazines, kleding, accessoires, servies en veel meer. It’s a mixstore, that’s for sure! Walnut Mixstore is opgezet door een creatief stel dat simpelweg alles verkoopt wat ze zelf leuk vinden. En ze hebben beide een goede smaak! Als ik Walnut Mixstore inloop raak ik altijd geïnspireerd. Dat soort winkels zijn uiteindelijk veel interessanter dan grote ketens!