Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Mijn modeweek stond in het teken van online shoppen, pakketjes aannemen en nog meer pakketjes aannemen! Gevuld met kleding, schoenen, accessoires. Oh, wat hou ik ervan. Ik heb meteen wat items gecombineerd in een paar outfits, see for yourself!

Ja, ik heb weer redelijk wat geshopt..

Carrie zegt 'shopping is my cardio', maar shoppen is voor mij ook meditatie. Soort van. Ik word rustig, en soms ook heel wild, van winkelen. Ik vind het heerlijk om lekker de stad in te gaan, ook als ik uiteindelijk met lege handen thuiskom. Maar als ik wel echt wil scoren, slaag ik toch altijd het beste online. Meer overzicht, meer vergelijkingsmateriaal en meer bedenktijd. Vul je winkelmandje, pak een kop thee, lees Grazia, bekijk het item nog een keer en toch maar bestellen. En dat ik slaag blijkt wel weer: deze geweldige items werden afgelopen week stuk voor stuk afgeleverd. Arme postbode...

Outfit: Mango jas - H&M jeans - Primark trui - Chanel pumps - Zero UV zonnebril. Bekijk de volledige outfit hier.

Als je mij zou vragen wat je absoluut in je kast moet hebben, zeg ik "een paar perfecte jeans en een zwart leren jasje". Maar ik moet zeggen dat een beige jas ook heel goed in dit lijstje past. Ik heb twee beige jassen die ik nog steeds met plezier draag, as you can see. Ik zie de beige jas ook nog vaak bij andere bloggers voorbij komen en ik blijf het mooi vinden. Het is een elegante en neutrale kleur, die eigenlijk altijd wel kan!

Baby blauw, de trend van dit seizoen.

Blue is in fashion this year is een van mijn favoriete blogs. Maar op dit moment heb ik het over de trend blauw. Yes, blue is in fashion this season. Baby blue om precies te zijn. En ik word er blij van, want mijn depressieve garderobe kon wel wat kleur gebruiken.

Outfit: H&M blouse - Nelly broek - Zara jas & pumps - Stella McCartney zonnebril - Daniel Wellington horloge. Bekijk de volledige outfit hier

En daar issie, het baby blauwe overhemd. Een redelijk lastig kleur om te combineren, maar zoals je ziet, zwart werkt altijd! En kijk ook even naar het Daniel Wellington horloge, want over een paar dagen mag ik een horloge van 10-35.com weggeven!

Tassen waar ik wel een paar honderd euro voor over heb!

In Sex and the City heeft Carrie het in seizoen drie over "a dress at Barneys that will cost me a months rent". Mijn huurprijs is niet zo hoog, maar in New York zal dat al gauw honderden tot duizenden euro's zijn. Auw! Nu hou ik van mooie dingen, maar om nu zoveel geld uit te geven aan 1 designer item? Mij niet gezien! Al hoewel.. Voor deze geweldige it-bags wil ik wel wat geld neerleggen! Het zijn wel stuk voor stuk basic en elegante designerbags waar je jaren van kunt genieten. Wat ook wel moet voor zo'n bedrag ;-)