Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carol's blog: You Need To Cut the @#$*!

Elke vrijdag in de vroege avond hebben wij hier movie night. We eten iets wat hooguit qua vorm op de schijf van 5 lijkt....

Carol's blog: You Need To Cut the @#$*!

Elke vrijdag in de vroege avond hebben wij hier movie night. We eten iets wat hooguit qua vorm op de schijf van 5 lijkt. En om te voorkomen dat we elke week iets met prinsessen of een onbegrijpelijk Lego karakter moeten uitzitten, zoek ik meestal zelf de films uit. Deze week had ik zin in een gouwe ouwe. Het werd Parent Trap met Lindsay Lohan. Het was een groot succes. Hoewel ik moet toegeven dat ik ook een beetje verdrietig werd bij het zien van dat jonge talentje dat daar de sterren van de hemel speelde.

Om nou te zeggen dat ik jaloers ben op Lindsay Lohan, nou nee, maar jaloers op het feit dat zij Oprah als mentor heeft, ja zeker weten! Kennelijk moet je een vreselijke puinzooi van je leven maken, om dat voor elkaar te krijgen. Maar als je haar vervolgens in haar nieuwe reality show bij OWN (Oprah Winfrey Network) ziet, dan snap je ook meteen waarom Oprah zich geroepen voelde in te grijpen. Ik zie een heel eenzaam meisje. Een meisje dat opgroeide met constante aandacht. Ik ben eigenlijk bang dat als de wereld geen belangstelling meer heeft voor Lindsay, haar ellende pas echt begint. Vandaag zag ik Perez Hilton in een talkshow en hij noemde haar ‘leeg’. “Van binnen is er niks. Niet haar drankverslaving is het probleem, maar die leegte,” aldus Perez.

Volgens Lindsay is zij zelf naar Oprah toegestapt om hulp te vragen. Ze wil dus echt heel graag haar leven weer op orde krijgen. Zo erg dat ze niet eens boos opstond en als een verwend meisje stampvoetend de studio uitliep toen Oprah tegen haar zei: “You need to cut the *$#!”. Ja, Oprah die gewoon werd ‘weggebeept’, dat is heel bijzonder. Oprah gebruikt dat soort taal voor het publieke oog, namelijk hooguit wanneer ze iemand speelt die géén Oprah heet. En Linds heb ik er sinds Parent Trap ook nog nooit zo gedwee bij zien zitten.

Maar hoe moet het dan met LiLo? Zal het Oprah lukken haar weer back on track te krijgen? Er is hoop, kijk maar naar Drew Barrymore en die was er pas echt vroeg bij. Die leerde waarschijnlijk vlak na de première van E.T. al hoe je in Hollywood je neus poedert. Ik zie haar nog zo voor me met haar knuffel en plas zijltje op de stoep bij de Betty Ford. OK, OK, ik was er niet bij, maar zo ging het wel ongeveer.

Anyway Linds, je hebt er al zes keer rehab op zitten en ik weet niet hoe jij erover denkt hoor, maar meestal betekent 3 maal scheepsrecht. Jij dacht wellicht dat dit dan ook geldt voor 2x3 en misschien gok je nog op 3x3. Maar ik denk dat Oprah nog jouw enige rehab is. Oprah is ook jouw enige hoop om ooit nog serieus genomen te worden en Oprah is ook jouw paycheck van $2 miljoen. Dus luister naar auntie O en cut the crab!

Beeld: Getty