doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Meghan en Harry onthullen geslacht van hun kindje

Op déze zender bekijk je vanavond het interview van Harry en Meghan met Oprah Winfrey

Wij zitten er klaar voor.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Harry Meghan Oprah

Vanavond is het dan ein-de-lijk zover. Het interview van prins Harry en Meghan Markle door niemand minder dan Oprah Winfrey wordt op de buis uitgezonden. En wij vertellen op welke zender je 'm kunt bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Juicy details

Oprah spreekt met Meghan in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de grote publieke druk.

En dat an sich belooft wat. Niet veel later schuift prins Harry ook aan bij het gesprek. Hij vertelt over hun verhuizing naar de VS en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin.

Uitzending

In de Verenigde Staten werd het interview afgelopen zondag al uitgezonden. De Britse zenders waren vervolgens op maandagavond aan de beurt. Later op de avond werd het interview ook in België uitgezonden. Nederlanders moesten helaas nóg iets langer geduld hebben.

Maar, op dinsdagavond 9 maart om 20:30 uur, is het dan eindelijk zover en zal het twee uur durende interview te zien zijn op Net5. En hoewel het geslacht van hun ongeboren kindje inmiddels al duidelijk is (it's a girl!) en we de bizarre verhalen rondom het Britse huis al overal in de wandelgangen klinken, gaan we dit spektakel uiteraard nog bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');