doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo zag Meghan Markle er als elfjarig meisje uit

Krijgen we de niet uitgezonden fragmenten van het Oprah-interview met Harry en Meghan tóch nog te zien?

'Er is veel interesse om het interview in zijn geheel uit te zenden', luidt een geheime bron.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Harry en Meghan interview bij Oprah

Het interview met Meghan Markle en prins Harry is niemand ontgaan. In het anderhalf uur durende gesprek met Oprah Winfrey werden er flink wat juicy onthullingen gedaan over het Britse koningshuis. Maarre, dit blijkt niet alles te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Meer materiaal

In het anderhalf uur durende interview met Meghan en Harry wist Oprah al heel wat onthullingen los te peuteren, maar er ligt ongetwijfeld nog meer op de planken. Alle geknipte fragmenten die de uitzending niet hebben gehaald, bijvoorbeeld. Volgens televisiekenners is het een kwestie van tijd voordat we ook die stukken van het interview te zien krijgen.

"Er is veel interesse om het interview in zijn geheel uit te zenden", vertelt een bron van The Sunday People. "De oorspronkelijke uitzending was de grootste show van het jaar in het Verenigd Koninkrijk tot nu toe en werd gekocht door maatschappijen over de hele wereld. Er meer van laten zien wordt gegarandeerd een kijkcijferknaller. De productiemaatschappij van Oprah weet dat ze op een goudmijntje zitten, dus misschien komt er nog een deal aan."

Nog meer fragmenten

Na de oorspronkelijke uitzending gaf het Amerikaanse CBS al een paar extra fragmenten vrij waarin Harry en Meghan ingaan op hun beider families, de rol van The Firm in alle negatieve mediaberichten en het aandeel dat racisme had in hun vertrek van het Koningshuis.

Al met al lijkt er nog genoeg materiaal te zijn om opnieuw een spraakmakende uitzending te maken. Of Harry en Meghan het hier ook mee eens zijn? Daar is nog niets over duidelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');