Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Het is lente! Al lijkt het er vandaag niet op.. Als de seizoenen veranderen krijg je zin in nieuwe trends en ga je nog meer shoppen. Ik tenminste! Je krijgt weer zin in blote benen en naar buiten met zonder jas ;-)  En dat heb ik dan ook lekker gedaan deze week!

Outfit: Costes blouse – Fab Fashion jeans – Zara schoenen en tas. Bekijk de volledige outfit hier. 

Eindelijk een outfit zonder jas! We nemen een chic kledingstuk als een blouse en combineren het met een stoere jeans, zoals deze braided ones. Zo creëer je met twee uber basic items (witte blouse en zwarte broek) toch een interessante outfit. Tenminste, ik vind het interessant ;-)

Ik hou van de wijde broeken en sneakers trend!

Wijde broeken en sneakers, ik hou er van! En dat is eigenlijk heel raar, want ik hou over het algemeen eerder van vrouwelijke dan mannelijke looks. Maar dit, deze look, I would wear it in a minute!

Outfit: H&M rok – Warehouse jas – Zara top – Topshop loafers. Bekijk de volledige outfit hier. 

Zo nu en dan spot je ze in de stad: Vrouwen die een outfit rocken met een item wat jou nooit zou staan of wat je nooit zou dragen. Aangezien ik meer van online streetstyle ben dan offline streetstyle, spotte ik deze vrouw online op Pinterest (where else?!). Ze droeg een maxi rok met slipons en het stond haar zo goed. Na een aantal rokken geprobeerd te hebben, leek me dit weer zo'n look die gewoon niet bij mij past. Maar toen ik in de H&M deze rok zag hangen voor €7,- (!), nam ik 'm mee om het te proberen. Medeblogger Annerieke heeft die zelfde middag de outfit vastgelegd and now there's no way back! Lekker dramatisch he?! Maar eerlijk is eerlijk, ik moet wel wennen aan deze look. I like it though!

Nog 1 dag om mee te doen aan de give-away! 

Ik vertelde jullie vorige week al dat je op mijn blog een horloge naar keuze van webshop www.10-35.com kunt winnen. De winnaar wordt morgen bekend gemaakt, dus doe snel nog even mee! Good luck :)

Outfit: Zara jas, top & tas – Invito boots – H&M broek. Bekijk de volledige outfit hier. 

Ondanks dat het vandaag een herfstdag is, is het sinds gister officieel lente. En ik voel de lentekriebels! Na de winter is er altijd zo'n "ik-ben-toe-aan-een-frisse-start" moment. Nu heb ik mijn studio en kledingkast een tijdje terug al een dikke detox gegeven, dus dat kan ik van mijn lijst afstrepen. Dit is ook het moment om langzaam je winterkleding achterin je kast te leggen en zomerse items te kopen. Bij mij gaat dit gepaard met een kritische blik op mijn kleding en stijl. En dan wil je soms wat nieuws proberen. And so I have. Al zijn deze boots niet echt zomerschoenen.., maar het is zeker wat nieuws voor Lian!