Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Deze week konden we eindelijk onze rokjes en korte broekjes uit de kast halen, heerlijk! Deze modeweek stond dan ook in het teken van zomerkleding (zoals rokken, topjes en leren jasjes) dragen en kopen!

Outfit: Warehouse jas – Zara rok & top – Converse sneakers – Marc by Marc Jacobs horloge. Bekijk de volledige outfit hier.

Als het ook maar een beetje lekker weer is lopen alle vrouwen in korte rokjes en broekjes. In Nederland tenminste. Hier snakken we naar lekker weer en we nemen het er ook meteen van. En dat dacht ik ook toen ik voor mijn kledingkast stond. Het was heerlijk weer, maar af en toe wel wat fris. Hoe pull je de blote off zonder dat je wordt nagestaard omdat het eigenlijk nog te koud is, en zonder dat je continu met kippenvel rond loopt? Ga voor lange shorts, een midiskirt of een lange kokerrok. Als je de bovenkant warm kleed en je voeten (met dichte schoenen), hou je je hele lichaam warm. Zo heb ik het tenminste ervaren ;-)

Bekijk de volledige post hier. 

Het perfecte leren jasje, iedere vrouw is er naar op zoek. Als je genoeg geld had, had je 'm eind vorig jaar al gevonden bij Acne. De Acne Mape Leather Jacket is by far het beste, meest perfecte leren jack ooit! En daarom waarschijnlijk ook weer opgenomen in de huidige collectie. Voor iedereen die z'n maandloon niet kan uitgeven aan een leren jasje, hier zijn wat mooie en vooral betaalbare alternatieven.

Outfit: H&M broek – Zara top – W Concept slip-ons – DKNY tas – RayBan zonnebril – Daniel Wellington horloge. Bekijk de volledige outfit hier. 

Onlangs postte ik een 'Wannahave Outfit' over hoe je de wijde broek met sneakers kunt dragen, dé trend van dit seizoen. Ik wacht nog tot mijn witte Adidas sneakers binnenkomen, dus ik heb het eerst gedaan met deze luipaard slip-ons. Maar deze H&M broek, of je 'm nu ook wil dragen met sneakers of met sandalen of pumps, hij zit heeeerlijk!

Bekijk mijn aankoopjes hier. 

Het was heerlijk weer afgelopen weekend, dus mijn vriend en ik hebben de hele middag in de zon gezeten. Heerlijk, maar na de hele dag bakken in de zon word je redelijk gaar. Toch heb ik altijd genoeg energie om even te shoppen. Online shoppen dit keer. Want ik hou misschien wel net zo veel van shoppen als van de zon ;-)

 

Outfit: Liu-jo broek – H&M top – Topshop slipons – Bershka blazer. Bekijk de volledige post hier.

Zondag was het perfecte voorbeeld van een lentedag die voelde al een zomerdag. Ik had gelukkig al zo'n vermoeden toen ik voor m'n kledingkast stond. Ik ging met mijn vriend lunchen en relaxed bij Zomers in Groningen en ik was heel blij dat ik een comfortabele broek en schoenen aanhad. Want damn, wat was het warm uit de wind. Heeeeeerlijk! Ik haat het om in hitte een strakke donkere broek and knellende schoenen aan te hebben, dus dit was een hele, hele goede keuze. Perfecte lente/zomer outfit.