Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cara Delevingne in de race voor Bond girl

Het schijnt dat Cara Delevingne (21) in de race is voor de rol van Bondgirl. Als dat zo is gaat een lang gekoesterde dro...

Cara Delevingne in de race voor Bond girl

Het schijnt dat Cara Delevingne (21) in de race is voor de rol van Bondgirl. Als dat zo is gaat een lang gekoesterde droom van het topmodel in vervulling. Cara heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze deze rol wel ziet zitten. Volgens de Britse Mirror is ze echt een serieuze kandidaat. Het model is zelfs al gebeld door de makers van de film.

"Ze is overduidelijk beeldschoon, ze is bekend en ze is bezig een carrière op te bouwen als actrice," legt een insider uit in de krant. "Het zou heel veel publiciteit opleveren om haar erbij te betrekken en alles wijst daarop. Iedereen is enthousiast."

My name is BondDe nieuwste Bond-film heeft de werktitel Bond 24 gekregen en wordt wederom geregisseerd door Sam Mendes. Daniel Craig keert terug in de rol van 007. De opnames gaan waarschijnlijk later dit jaar beginnen en de release staat voor november 2015 gepland. Cara is momenteel druk bezig met de opnames van een film over Peter Pan met Hugh Jackman in de hoofdrol.

Beeld: Getty