doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: PLL-ster Ashley Benson en haar zus lijken sprékend op elkaar

Wait, what!? Ashley Benson gespot met verlovingsring

De actrice is al een aantal maanden samen met rapper G-Eazy.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ashley Benson

Hmmm, de geruchtenmolen rondom actrice Ashley Benson en lover G-Eazy draait overuren. Heel veel overuren. Ashley werd onlangs gespot met een gigantische diamanten ring om haar vinger. Betekent dit dat het koppel verloofd is?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Opvallende ring

Afgelopen mei besloten Cara Delevingne en Ashley een punt achter hun relatie te zetten. Nog maar een week later werd Ashley gespot met rapper G-Eazy. Ondanks dat het koppel nog niet heel lang samen is, lijkt het erop dat het koppel verloofd is.

Fotografen wisten de actrice en haar nieuwe vriend op de kiek te zetten bij de supermarkt. Terwijl Ashley haar hand in haar broekzak propt, pronkt er een flinke diamanten ring om haar vinger. Is dit een verlovingsring? Probeert Ashley de ring stiekem te verbergen? We don't know...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Shock

Het is niet de eerste keer dat het liefdesleven van de actrice onder de loep ligt. Na de breuk met Cara duurde het niet lang tot Ashley met haar nieuwe lover werd gespot. Fans reageerden destijds negatief en vonden dat Ashley veel te snel aan een nieuwe relatie begon.

Ex-lover Cara besloot het voor haar op te nemen. "Voor iedereen die haat op Ashley Benson, please stop. Je kent het echte verhaal niet, alleen zij en ik kennen dat. En dat is precies hoe het zou moeten zijn", schreef Cara destijds in een bericht op Instagram.

Foto's van de giga diamanten ring van Ashley Benson vind je *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');