Heeft Ashley Benson vriendin Cara Delevingne verlaten voor déze rapper?

De geruchtenmolen draait volle toeren.
Heeft Ashley Benson vriendin Cara Delevingne verlaten voor déze rapper?

Een aantal weken geleden werd bekend dat Cara Delevingne en Ashley Benson een punt hebben gezet achter hun relatie van twee jaar. En het lijkt er op dat Ashley haar pijlen al op iemand anders heeft gericht.

Geruchten

Er gaan heel wat geruchten rond over de actrice en rapper G-Eazy. De twee zouden samen zijn gespot en laten opvallende reacties achter bij elkaar op Instagram.

De twee zouden momenteel aan het daten zijn en zijn samen gespot bij de biologische supermarkt Lassen's in Los Angeles. Ook hebben ze samen aan een cover gewerkt, die op 22 april uitkwam.

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Cara Delevingne en Ashley Benson

Daten

Op Instagram hebben fans een aantal opvallende dingen gespot. Zo reageren G-Eazy en Ashley regelmatig hartjes onder elkaars foto's.

Op Valentijnsdag plaatste de rapper een kiekje wat de geruchtenmolen nog wat harder liet draaien. Hij deelde een aantal foto's van zichzelf met de caption: "Fijne Valentijnsdag, maar je kan mijn vriendin niet zijn." Hmm, zou hij hiermee verwijzen naar Ashley? Ze was destijds nog samen met Cara.

Bron: The Cut, ELLE | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f95318dd54e1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });