Hollywood Breakfast

Nicki Minaj geeft zich letterlijk helemaal bloot op de cover van haar nieuwe album.

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Priyanka Chopra en Nick Jonas bevestigen relatie'

Al weken gonst het van de geruchten dat er een nieuw showbizzkoppel geboren is. De twee hadden het niet alleen heel gezellig bij elkaar tijdens het Met Gala, ook merken oplettende fans dat zowel Nick als Priyanka regelmatig onder elkaars foto reageren. Toch hield het 'kersverse koppel' hun lippen stijf op elkaar. Tot nu, soort van. De twee werden namelijk samen gespot op JFK Airport in New York, waarbij ze de camera's allesbehalve probeerden te vermijden. Zouden ze hiermee bevestigen echt het nieuwe love couple van Hollywood te zijn?

Nicki Minaj verrast vriend en vijand met pikante cover voor album

Dat de populaire rapper niet bepaald preuts is, bewees ze al met de videoclip van haar hit Anaconda. Dit keer doet Nicki er nog een schepje bovenop. Voor haar nieuwe album 'Queen' gaat ze namelijk volledig uit de kleren, en laat ze niets aan de verbeelding over. Als een heuse Cleopatra flaneert Nicki op een boomstam en laat ze maar weer eens zien de titel van de cover volledig waar te maken.

90-jarige 'Bond Girl' Eunice Gayson overleden

Ze was de allereerste 'Bond Girl' ooit, toen in 1962 de film Dr. No uitkwam. Hierin speelde ze de rol van Sylvia Trench, en was ze het vriendinnetje van '007'. Een jaar later werd ze nogmaals gevraagd voor deze rol. Eunice is 90 jaar geworden.

Bron: NOS Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws