Cara Delevingne zoenend gespot met deze actrice

Cute!

Het gerucht gaat al een tijdje, maar wordt nu bevestigd: model Cara Delevingne en Pretty Little Liars-ster Ashley Benson zijn een koppel.

Love is in the air

De dames werden in mei meerdere malen samen gespot. Na het zien van foto's waarop ze onder andere hand in hand liepen werd vermoed dat er iets aan het opbloeien was, maar beide dames hielden hun lippen stijf op elkaar. Het had dus ook nog vriendschappelijk kunnen zijn, aldus fans.

Dat het meer dan een vriendschap is, wordt nu bevestigd. Cara en Ashley werden deze week zoenend gefotografeerd op het vliegveld van Londen. Op de foto's is ook te zien dat Ashley een kettinkje met de letter ’C’ om haar nek draagt. Cute!

Bikseksueel

Een paar jaar geleden maakte Cara bekend biseksueel te zijn. Ze had eerder relaties met Michelle Rodriguez en St. Vincent. Onlangs werd ze gelinkt aan Paris Jackson. Ashley was naar verluidt lang samen met PLL co-star Tyler Blackburn die de rol van Caleb speelde, al hebben ze dat beiden altijd ontkend.

Cara en Ashley hebben elkaar leren kennen op de set van de film Her Smell, die waarschijnlijk volgend jaar te zien is in de bioscoop.

Lees ook: Wat is er met het oor van Cara Delevingne gebeurd?

Beeld: Getty

Laatste nieuws